Wat is Schrijer

Schrijer jeugdpsychologen houdt al bijna 35 jaar praktijk in Zoetermeer. gezin wandelt

Als eerste kinderpsycholoog in Zoetermeer zijn we er niet alleen voor de kleintjes –peuters en kleuters- maar ook voor kinderen in de basisschoolleeftijd en voor tieners. In de hulp die wij bieden werken wij graag samen met de ouders of onderwijsgevenden, als dat mogelijk is. Wij zoeken daarbij de juiste kinderpsycholoog bij het kind en de hulpvraag: een man of een vrouw met de juiste specialismen. Er is in de afgelopen jaren deskundigheid opgebouwd in een grote variëteit aan kinder- en jeugdproblemen. Onderhand is Schrijer steeds gericht gebleven op het eigene van elk kind en van elk gezin.

 

Wij vragen ook iets van u en van uw kind.
Waar wij niet zonder kunnen is: informatie om tot een goede diagnose te komen en inzet bij het werken aan de oplossing.
Daardoor kunnen wij snel tot een analyse komen en u via een intensieve samenwerking grip geven op de problemen. Binnen 3 maanden bent u meestal klaar bij ons en kunt u de situatie zelf weer aan. Zo niet, dan kunnen wij doorverwijzen naar meer gespecialiseerde en psychiatrische hulp.

 

Schrijer hanteert een doorzichtige werkwijze: u weet steeds waar u aan toe bent en als een behandeling start, weet u precies wat het doel, de duur en de methode is. Deze site helpt u bij uw keuze, uw verwachtingen en een goed beeld van onze mogelijkheden.

Bezoek

Schrijer Jeugdpsychologen

Gezondheidscentrum Oosterheem
  (rolstoeltoegankelijk)

Oosterheemplein 231
2721 NC Zoetermeer

 

Post:

Schrijer Jeugdpsychologen
Oosterheemplein 231-B
2721 NC Zoetermeer

 

 

Contact

praktijkschrijer@xs4all.nl

(079) 342 96 52
(dagelijks 12.30 tot 13.00 uur)
of gebruik het contactformulier