Skip to main content

Wat is Schrijer

Schrijer jeugdpsychologen houdt al 39 jaar praktijk in Zoetermeer. gezin wandelt

Als eerste zelfstandige kinderpsycholoog in Zoetermeer helpen wij jeugdigen van alle leeftijdsgroepen: peuters en kleuters, kinderen in de basisschoolleeftijd en jeugd tot 21 jaar. In de hulp die wij bieden werken wij graag samen met de ouders en als dat mogelijk en nodig is met onderwijsgevenden. Er is in de afgelopen jaren deskundigheid opgebouwd in een grote variëteit aan kinder- en jeugdproblemen. Onderhand is Schrijer steeds gericht gebleven op het eigene van elk kind en van elk gezin en op het gezonde deel van ieder die onze hulp vraagt.

 

Wij vragen ook iets van u en van uw kind.
Waar wij niet zonder kunnen is: informatie om tot een goede diagnose te komen en inzet bij het werken aan de oplossing. Onze praktijk is immers een werkplaats waar je onder professionele begeleiding werkt aan je eigen probleem - geen winkel met wondermiddelen.

 

Met cliënten die zelf de handen uit de mouwen willen steken kunnen wij snel tot een analyse komen en u via een intensieve samenwerking grip geven op de problemen. Binnen 3 tot 6 maanden bent u meestal klaar bij ons en kunt u de situatie zelf weer aan. Lukt dat niet, dan hebben we te maken met een hardnekking probleem en kunnen wij doorverwijzen naar specialistische en psychiatrische hulp.

 

Schrijer hanteert een doorzichtige werkwijze: u weet steeds waar u aan toe bent en als een behandeling start, weet u precies wat het doel, de duur en de methode is. Deze site helpt u bij uw keuze, uw verwachtingen en een compleet beeld van onze mogelijkheden.

Bezoek

Schrijer Jeugdpsychologen

Gezondheidscentrum Oosterheem
  (rolstoeltoegankelijk)

Oosterheemplein 231
2721 NC Zoetermeer

 

Post:

Schrijer Jeugdpsychologen
Oosterheemplein 231-B
2721 NC Zoetermeer

 

 

Contact

praktijkschrijer@xs4all.nl

(079) 342 96 52
(dagelijks 12.30 tot 13.00 uur)
of gebruik het contactformulier