Skip to main content

Informatie voor verwijzers

Indien u wilt verwijzen naar Schrijer maar u weet niet of wij de gevraagde hulp bieden, kijkt u dan op het overzicht voor professionals. U ziet daar alle typen problematiek met de soorten hulp die wij bieden. In geval van twijfel hebben we graag overleg met u. Dat kan op alle werkdagen tussen 12:30 en 13:00 uur. Of u spreekt in op de voicemail en wij bellen u spoedig terug.

De hulp voor kinderen en tieners tot 18 jaar wordt vergoed door de gemeenten Zoetermeer, Delft, Leidschendam-Voorburg, Midden-Delfland, Pijnacker-Nootdorp, Rijswijk, Wassenaar en Westland.

Voor vergoeding van de hulp is een verwijsbrief vereist van een huisarts, jeugdarts van de jeugdgezondheidszorg of een medisch specialiost zoals een kinderarts. In die verwijsbrief staat de AGB-code van de arts en de vermelding dat wordt verwezen naar de basis generalistische GGZ of ELP.

Ook kan (in Zoetermeer) een schoolmaatschapppelijk werker een toewijzingsbesluit afgeven.

Incidenteel behandelen wij jongvolwassenen tot 21 jaar. Hiervoor hebben wij contracten met DSW, Zilveren Kruis, ONVZ, Zorg en Zekerheid, ASR en Eno (sommige merknamen vallen ook onder deze verzekeraars). De overige verzekeraars bieden vaak een tegemoetkoming in de kosten op restitutiebasis.

Als er geen vergoeding is, kan de hulp ook particulier worden geboden, eventueel met een korting voor cliënten met een smalle beurs, zie hiervoor vergoedingen.

 Huisartsen krijgen een melding als de cliënt werkelijk in behandeling wordt genomen en opnieuw bij afsluiting: daarbij ook een kort verslag van het verloop van de hulp.

 

Voor vragen of overleg kunt u bellen met 079 3429652 of mailen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (gewone mail) of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (beveiligde mail vanaf een zorgmail-adres).

Bezoek

Schrijer Jeugdpsychologen

Gezondheidscentrum Oosterheem
  (rolstoeltoegankelijk)

Oosterheemplein 231
2721 NC Zoetermeer

 

Post:

Schrijer Jeugdpsychologen
Oosterheemplein 231-B
2721 NC Zoetermeer

 

 

Contact

praktijkschrijer@xs4all.nl

(079) 342 96 52
(dagelijks 12.30 tot 13.00 uur)
of gebruik het contactformulier